Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bajnokokligaja.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 12 db
Energetikai Tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány

Az önálló rendeltetési egységű ingatlanok, lakások esetében az energetikai tanúsítványok, Energiatanúsítványok kiadása 2011. december 31-ig önkéntes. Az Energiatanúsítvány, Energetikai tanúsítvány tíz évig hatályos. Ha az energetikai tanúsítvány hatálya alatt az épületre irányadó jogszabályban meghatározott követelményérték megváltozik, az épület energetikai minőségi osztályba sorolását ismételten el kell végezni.

Foci

Foci

Fociimádók, futballkedvelők, labdarúgás szeretők linkgyűjteménye. Minden ami foci. Csapatok, szurkolótáborok, focisták, bajnokságok. Aki szereti a focit, itt minden információt megtalál, és még fogadhat is.

Foci vb - foci világbajnokság

Foci vb - foci világbajnokság

FIFA Labdarúgó- világbajnokságokkal foglalkozó oldal, nemzeti labdarúgó szövetségek, és válogatottak oldalaival, híres játékosokkal, online sportfogadás linkjeivel, a foci vb -k történetével foglalkozó portálokkal.

Bajnokok Ligája - BL magazin hírek
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok Ligája győztes
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok... Városi derbit hozott a Bajnokok Ligája 2013-14. évi sorozata. A Real Madrid és az Atletico Madrid csapott össze Lisszabonban a legjobbnak járó trófeáért. Bajnokok Ligája döntő - 2014.05.24. Real Madrid (spanyol)-Atletico Madrid (spanyol) 4-1 (0-1, 1-1, 1-1) - hosszabbítás után Lisszabon, Estádio da Luz, 60 976 néző. Gólszerzők: S. Ramos (90+3.), Bale (110.), Marcelo...
Madrid a labdarúgás fővárosa
Madrid a labdarúgás fővárosa Soha olyan még nem volt egyetlen kupasorozatban sem, hogy a döntőt azonos város...
A Chelsea busz leparkolt
A Chelsea busz leparkolt A Bajnokok Ligájában lejátszották a negyeddöntők első mérkőzéseit. Nagy...
Foci világbajnokság 2010

Foci világbajnokság 2010

2010-ben Dél-Afrika rendezi a foci vb-t. Ezen a gyűjtőoldalon rengeteg információ található meg a sporteseménnyel kapcsolatban. Online fogadóirodák, a csapatok leírása, információk az országról, utazással, szállással kapcsolatban. Foci VB 2010

Kempo

Kempo

A Harnos Imre László által alapított zen bu kan kempo népszerűsége egyre növekszik Magyarországon. Sorra alakulnak az egyesületek, klubok. A kempo egyre jobban terjed, óvodáskortól, idős korig bárki elkezdheti az edzéseket. A kempo a mozgás és a lélek harmóniája.

Labdarúgó Európai Bajnokság - foci EB

Labdarúgó Európai Bajnokság - foci EB

A világ harmadik legnézettebb sporteseménye a labdarúgó Európa Bajnokság. Az oldal bemutatja az eddigi győzteseket valamint a legkiemelkedőbb játékosokat is. Külön figyelmet szentel a 2012-es kontinensviadalra valamint a magyar válogatottra is.

Magyar Labdarúgás

Magyar Labdarúgás

A legnagyobb magyar foci katalógus. Megtalálod a legnépszerűbb magyar csapatokat, nb1, nb2 és nb3 bajnokságból. Olvashatsz a magyar labdarúgókról, edzőkről bírókról. Megtudhatod a legfrissebb foci híreket. Ha szereted a történelmet elmerülhetsz a magyar futball dicső múltjában.

ÖKO

ÖKO

Az Öko gondolkodás napjaink fontos része. A környezetvédelem ma már kötelező mindenki számára. Életünkben keressük azokat az Öko megoldásokat, melyek használatával környezetünket kíméljük, szépségét, tisztaságát megőrizzük.

Ökotermékek

Ökotermékek

Az ökotermékekről szóló oldal minden olyan weboldalt összegyűjtött, amelyek a természetes alapanyagokból készült ökotermékeket részesítik előnyben. A megelőzés fontosságát emelik ki. Saját egészségünkkel magunknak kell foglalkoznunk. Az ökotermékek hozzásegítenek a magasabb életminőség eléréséhez. Az ökotermékek nem károsítják a szervezetet. Az ökotermékek gyógynövényekből készültek, és a szervezetünk öngyógyító képességét segítik elő! Ökotermékek Önnek és szeretteinek!!

Hirdetés
Receptek minden alkalomra

Receptek minden alkalomra

Jó és finom, olcsó és gazdaságos, gyors és időigényes, ünnepi és hétköznapi, egyszóval tuti receptek igényes gyűjteménye. Ha tudsz egy jó receptet - legyen az fogyókúrás, zöldséges, vegetáriánus, diétás, süti, stb. recept - itt a recept.tlap.hu Tuti Recept Fórumán megoszthatod mindenkivel. Megbeszélheted, kibeszélheted a titkaidat a sütés-főzés témában, tanácsot kérhetsz, sőt segíthetsz másoknak. Küldj Te is egy Tuti Receptet! Recept fórum, receptkereső, recept képekkel

Sport hírek

Sport hírek

Sporthírek: Sporthírek itthonról és a világból. Tematikus gyüjtemény a sportok világából és eseményeiről országonként ( Magyar, olasz, amerikai, német ... ) és kiemelt sportágak szerint. Profi tenisz hírek, diáksport vitorlás hírek A sport üzleti és a sporttal kapcsolatos egyéb hírek. Kiemelt sportesemények. Online sportfogadás

Sportcentrum

Sportcentrum

Sportcentrumok Budapesten, Pest-megyében, és sportolási lehetőségek vidéken. Sportcentrum, szabadidő központ, sportcenter, sportközpont, sport klub, sportolási lehetőségek országszerte. Sportcentrum katalógus.

Tuti menü