Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogadás a Bajnokok Ligája meccsekre képes leírás - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu
részletek »

Fogadás a Bajnokok Ligája meccsekre - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bajnokokligaja.tlap.hu » Fogadás a Bajnokok Ligája meccsekre
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bet365

Bet365

A 18 éven aluli személyek szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységeit a törvény tiltja és a bet365 rendkívül komolyan veszi az erre vonatkozó kötelezettségeit. Ügyfeleink életkorát elektronikusan ellenőrizzük és dokumentumaikról biztonsági másolatot is bekérhetünk. Amennyiben észrevesszük, hogy egy 18 év alatti személy az oldalt használja, úgy a játékos minden nyereményét töröljük és az esetet jelenthetjük az illetékes hatóságoknak.

BL Tipp

BL Tipp

Ez a weboldal, azzal a szándékkal jött létre, hogy a 2012-2013-as Bajnokok Ligája mérkőzéseinek végeredményeire lehessen tippelni. A játék teljesen ingyenes, csak egy gyors regisztrációra van szükség. Tippjeidet a mérkőzések hivatalos kezdéséig lehet majd leadni, illetve addig szabadon módosíthatóak

BL tippjáték

BL tippjáték

A regisztráció nem feltétlenül kötelező, a fórum adminisztrátorán múlik, hogy megköveteli-e hozzászólások küldéséhez. Mindemellett a regisztrációval plusz lehetőségek is elérhetővé válnak a számodra, mint például avatar használata, privát üzenetek, illetve e-mailek küldése, csatlakozás csoportokhoz stb. A regisztráció csupán néhány másodpercet vesz igénybe, így javasoljuk, hogy éljél vele.

Bajnokok Ligája - BL magazin hírek
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok Ligája győztes
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok... Városi derbit hozott a Bajnokok Ligája 2013-14. évi sorozata. A Real Madrid és az Atletico Madrid csapott össze Lisszabonban a legjobbnak járó trófeáért. Bajnokok Ligája döntő - 2014.05.24. Real Madrid (spanyol)-Atletico Madrid (spanyol) 4-1 (0-1, 1-1, 1-1) - hosszabbítás után Lisszabon, Estádio da Luz, 60 976 néző. Gólszerzők: S. Ramos (90+3.), Bale (110.), Marcelo...
Madrid a labdarúgás fővárosa
Madrid a labdarúgás fővárosa Soha olyan még nem volt egyetlen kupasorozatban sem, hogy a döntőt azonos város...
A Chelsea busz leparkolt
A Chelsea busz leparkolt A Bajnokok Ligájában lejátszották a negyeddöntők első mérkőzéseit. Nagy...
Fogadóportál

Fogadóportál

Tabellák, eredmények és statisztikák több mint 1.400 bajnokságból és kupából. Tippjeim' menüpont a lehető legjobb oddsok megtalálásához Kövesse az eredményeket élőben, tekintse át a leghosszabb sorozatokat, nézze meg, mire tippelnek a többiek. Folyamatban lévő meccsek eredményei a Mai meccsek szekcióban. Csatlakozz Facebook és Google+ oldalunkhoz! Hétvégi fogadási játék 500 összdíjazással - vegyél részt most!

Játssz és nyerj!

Játssz és nyerj!

Minden csoportmérkőzés 6 perces félidőkkel zajlik, a nyolcad, negyed,elődöntők 8 percesek, a döntő pedig kétszer 10 perc. A játékosok tudása profi szintű, a kapusé szintén profi. Így könnyebb lesz gólt szerezni, és gólkirálynak lenni!

Landbrokers

Landbrokers

A szerencsejáték izgalmas időtöltés a felnőttek számára, és a Ladbrokes azt szeretné, ha ügyfelei jól éreznék magukat fogadás vagy játék közben. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek hatékony, biztonságos, tisztességes és társadalmi szempontból is felelősségteljes szolgáltatást nyújtsunk. Ennek érdekében olyan intézkedéseket vezettünk be, amelyek támogatják és viszontbiztosítják ügyfeleinket.

Mi a tipped?

Mi a tipped?

Felhasználói kérésre, mostmár lehet szavazni is. Egy külső szavazó programot használok, egyelőre teszt jelleggel, ám ha beválik, tetszik mindenkinek, akkor lehet több és több szavazást kérni. Regisztrálj!

Tuti menü