Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Bajnokok Ligája visszavágója előtt fogadkozott az ETO, hogy meglepi a Maccabit, de elmaradt a meglepetés. - Bajnokok Ligája - BL magazin
részletek »

A magyar bajnok könnyűnek találtatott

A bajnokok Ligája az egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért esemény Európában, sőt az egész világon. Tudjon meg mindent a Bajnokok Ligájáról, játékosokról, csapatokról, a lebonyolításról. Friss hírek, érdekességek, a minőségi focit kedvelőknek.
Bajnokok Ligája - BL magazin
Itt vagy: Bajnokok Ligája - BL magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A magyar bajnok könnyűnek találtatott
A magyar bajnok könnyűnek találtatott
Maccabi Tel-Aviv - Győri ETO
A Bajnokok Ligája visszavágója előtt fogadkozott az ETO, hogy meglepi a Maccabit, de elmaradt a meglepetés.
A Győri ETO 2:0-ás hátránnyal kezdte a meccset. Az izraeliek már a mérkőzés előtt a következő körbe kisorsolt ellenfelükről beszéltek, hiszen nem tartották komoly nehézségnek a magyar bajnok legyőzését.

A kezdő sípszó után egyből magához ragadta a kezdeményezést az izraeli bajnok. Folyamatosan maguknál tartották a labdát, és nem engedtek teret a győriek játékának. A mérkőzés 25. percében megszerezte a vezetést a Maccabi. Egy jó indítást kapott Ben Haim, aki lefutotta a védőjét, és kilőtte a jobb alsó sarkot.

Sokkal frissebbnek, egységesebbnek tűnt az izraeli csapat. Továbbra is uralták a játékot, nem engedték kibontakozni a Győrt. Kamenár kapus teljesítményét mindenképpen meg kell említeni, mert ő mentette meg a magyar csapatot attól, hogy beleszaladjon egy nagyobb vereségbe.
Hirdetés

A második félidőben is kezdeményezőbb volt a Maccabi. A győriek sorra vesztették el a párharcokat, a védők lemaradtak az emberükről, és a 79. percig Kamenár kapus tartotta meccsben csapatát. Ekkor egy szép beadásból Zahavi szerezte meg a második találatot. A védő Dinjar csakúgy, mint az első gólnál asszisztált az izraeli játékosnak. Ez nem az ő meccse volt.

A végén kicsit lazábbra vette az iramot a Maccabi, és a Győrnek így akadtak lehetőségei, melyet a csereként beálló Martinez használt ki, aki góljával beállította a 2:1-es végeredményt.

A Maccabi továbbjutása 1 másodpercig nem volt kétséges, a Győr harmatgyenge teljesítménnyel búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Pintér Attila nyilatkozatában csalódottságának adott hangot: Egy ilyen mérkőzésen csak akkor lehet esélyünk, ha a csapat minden tagja odateszi magát, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtja. A Maccabi ellen nem ez történt. Egyes játékosoknak el kell gondolkodniuk, mert senkinek sincsen bérelt helye a csapatban. Nem szoktam a nyilvánosság előtt kritizálni a játékosaimat, de most kivételt teszek, mert ennyit el kell mondanom. Az, hogy kikre gondolok, a személyes beszélgetéseken derül ki az érintettek számára. Mindenesetre sokat tanultunk ebből a két meccsből, tudjuk, merre kell haladnunk, hogy eredményesek legyünk, ha ismét kiléphetünk a nemzetközi porondra"

Az izraeli sajtó is kemény kritikával illette ezt a teljesítményt. "Nyilvánvalóan nagyon gyenge a magyar bajnokság, másképpen nem lehet megmagyarázni a Győr zavarba ejtő teljesítményét. Kamenáron kívül - aki megmentette őket a szégyentől, nem tudunk kiemelni egyetlen játékost sem."
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Bajnokok LIgája, BL, Győri ETO, MAccabi Tel-Aviv
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-07-25 07:49:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü