Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nézd élőben a Bajnokok Ligáját!! képes leírás - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu
részletek »

Nézd élőben a Bajnokok Ligáját!! - Bajnokok Ligája - BL.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bajnokokligaja.tlap.hu » Nézd élőben a Bajnokok Ligáját!!
Keresés
Találatok száma - 4 db
Élőben az igazi!

Élőben az igazi!

Úgy gondolja, hogy a Chelsea-nek szurkolni a BL-ben csupán egy álom? Lehetetlen jegyet szerezni a Barcelona meccseire? Ha eddig így is volt, mostantól minden más lesz, hiszen rátalált a Worldticketshopra!

Foci jegyek

Foci jegyek

A nemzetközi sportversenyek fergeteges, felejthetetlen hangulata, a zsúfolásig megtelt arénák morajlása, magával ragadó életre szóló élményt nyújt minden sportrajongó számára! Utazzon velünk a világ legnagyobb klubcsapatainak és futball sztárjainak mérkőzéseire.

Focijegyek

Focijegyek

Bajnokok Ligája jegyek vásárlása kedvező áron! Bajnokok Ligája jegyek egyszerűen! Bajnokok Ligája jegyek megbízható partnertől! Vásárolja meg Bajnokok Ligája jegyét, és szurkoljon élőben a kedvenc csapatának.

Bajnokok Ligája - BL magazin hírek
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok Ligája győztes
A Real Madrid 10. alkalommal Bajnokok... Városi derbit hozott a Bajnokok Ligája 2013-14. évi sorozata. A Real Madrid és az Atletico Madrid csapott össze Lisszabonban a legjobbnak járó trófeáért. Bajnokok Ligája döntő - 2014.05.24. Real Madrid (spanyol)-Atletico Madrid (spanyol) 4-1 (0-1, 1-1, 1-1) - hosszabbítás után Lisszabon, Estádio da Luz, 60 976 néző. Gólszerzők: S. Ramos (90+3.), Bale (110.), Marcelo...
Madrid a labdarúgás fővárosa
Madrid a labdarúgás fővárosa Soha olyan még nem volt egyetlen kupasorozatban sem, hogy a döntőt azonos város...
A Chelsea busz leparkolt
A Chelsea busz leparkolt A Bajnokok Ligájában lejátszották a negyeddöntők első mérkőzéseit. Nagy...
Jegyek a BL-re

Jegyek a BL-re

Rendeljen jegyeket a BL-re a Millennium Utazási Irodától! Ár/értékben kitűnő helyeket biztosítunk, igény szerint pedig utazását is megszervezzük. Kombinált jegyeinkről, akcióinkról frissen olvashat heti hírlevelünkben!

Tuti menü